5/24/2014

LLAMINADURES NATURALS DE FRUITA



És una recepta fàcil i ràpida de preparar. Ideal per als petits de la casa ja que pot esdevenir una nova forma de menjar fruita natural .
Es pot preparar amb qualsevol fruita , a casa com ens agrada l'àcid ens decantem per la taronja i la llimona
El Agar agar es troba fàcilment en els herbolàries, solen ser paquetets d'uns 50gr. I en les gran superfícies en capsetes tipus la llevat per fer pastissos.


Ingredients per a 10 persones :

250 gr de Puré de fruites
200 gr . D'aigua mineral
150g de sucre
8 gr d'Agar agar
Sucre per empolvorar

 
1 . - Aboquem l'aigua en un cassó i la portem a ebullició . Quan comenci a bullir afegim l'agar agar,  remenem perquè es dissolgui perfectament i deixem bullir durant dos minuts .
 
2 . - Retirem el cassó del foc i hi afegim el puré de fruita i el sucre. Barregem bé i tornem a posar al foc. Deixem bullir dos minuts més.

3 . - Deixem refredar i després ho aboquem en un motlle rectangular o quadrat, de manera que ens quedin uns 2 cm de gruix.
 

4 . - Deixem reposar a la nevera un mínim d'una hora , però si és més molt millor, més consistent serà.
 

5 . - Tallem les llaminadures en quadradets i quan anem a menjar- les arrebossem en sucre
 

6 . - Les que sobrin les guardem a la nevera en un recipient tancat .


Recepta basada en una de la revista Lectures Cuina nombre 74 de receptes de Nadal
 


4 comentaris :

  1. Em costa horrors que les meves filles prenguin fruita, hauré de seguir els teus concells.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mateix problema tinc jo, i així es menja qualsevol fruita

      Elimina
  2. La verdad que las recetas con fruta son las más adecuadas para esta época. Muy buena!
    Ana de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. te molt bona pinta, ho probare

    ResponElimina