1/05/2014

BRASEJAT DE PORC, NADALENC




Ingredients  per 6 persones:
Un llom de porc  d’uns dos kg.
2 Taronges
6 dents d’all
Oli, sal
3 bitxos secs picants

1.- Pelem les taronges amb un pelador de verdures o un ratllador. Tallem les peles a trossets petits.

2.- A la batedora triturem les peles de taronja, amb el suc de les mateixes, els alls, l’oli, la sal i els bitxos. Reservem la meitat d’aquesta salsa.

3.- Punxem el llom de porc amb una forquilla i el col·loquem a una bossa de plàstic d’aquestes que tanquen hermètiques, el cobrim amb la meitat de la salsa de taronja.

4.- El deixem a la nevera un mínim de dues hores, però millor si es des de la nit abans.

5.- Posem la carn sobre les graelles del forn. La salsa de marinar la carn, la llencem.
A sota col·loquem un recipient ple d’aigua. Enfornar entre 200 i 220 graus per espai de 1 a 2 hores.

6.- Revisem a meitat de la cocció per afegir aigua si fa falta  o per tapar el llom amb alumini si veiem que ja està enrossit de dalt

7.- Un cop cuit el deixem reposar 10 minuts i el tallem a talls primets

8.- Escalfem la salsa que teníem reservada i la servim a part, que cadascú es posi la que vulgui. Compte de picarà una mica



2 comentaris :

  1. Molt bona pinta ! Ho probarè

    Moltes gràcies i bones festes🎉🎉🎉🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁

    ResponElimina
  2. Molt bona pinta ! Ho probarè

    Moltes gràcies i bones festes🎉🎉🎉🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁

    ResponElimina